top of page

Ημερήσιες προβλέψεις 9 Νοεμβρίου 2023

  🍁 Σήμερα 9/11, μία μέρα που έχει ευκαιρίες και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα για κάποιους, δίνει την δυνατότητα να πετύχουν σε προσωπικούς στόχους και να ανανεώσουν την διάθεση τους.

🍁Η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες στο ζώδιο της Παρθένου και δημιουργεί μία αντίθεση με το Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ. Μία όψη που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση και ίσως τονίσει περισσότερο την ευαισθησία. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου 24°-26° μοίρες.

🍁Έχουμε στην συνέχεια τον Ερμή να δημιουργεί ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Μία όψη που δίνει την δυνατότητα να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να πετύχουμε επαγγελματικά σχέδια. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επικοινωνίες που θα βοηθήσουν σε προσωπικούς στόχους. Επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους 27°-29° μοίρες.

🍁Έχουμε μετά τις πρωινές ώρες την Σελήνη να κάνει ένα τρίγωνο με το Πλούτωνα. Είναι μία όψη που δίνει συναισθηματική δύναμη και αντοχή. Νιώθουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και μπορούμε να ελέγξουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματα μας. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια της γης Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου 27°-29° μοίρες.

🍁Μετέπειτα έχουμε το εξάγωνο ανάμεσα σε Σελήνη και Ερμή που μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματα μας και να εκφράσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Επηρεάζει περισσότερο Παρθένους, Ιχθύες, Ταύρους και Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου 28°,29° μοίρες.

🍁Η Σελήνη γύρω στις 10:07 το πρωί περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Μία θέση που τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα, κοινωνικοποίηση και ίσως θελήσουμε να βρούμε τις ισορροπίες μας όσο αφορά τα συναισθήματα μας και την ψυχολογία μας.

🍁Κοντά στο μεσημέρι η Σελήνη κάνει μία σύνοδο με την Αφροδίτη. Μία όψη που τονίζει τη συντροφική και ερωτική διάθεση, δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθούμε με τις συναισθηματικές μας σχέσεις, δίνει καλή διάθεση και ανάγκη να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφα. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του αέρα Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος των πρώτων ημερών 0°-2° μοίρες.


Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια:


🍁Κριός

Για εσάς είναι μία μέρα που θα εστιάσετε την προσοχή σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως έχετε τονισμένη την ερωτική διάθεση και θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την σχέση σας. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξουν ευκαιρίες για να επιλύσετε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

🍁Ταύρος

Αγαπημένοι μου Ταύροι η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με με το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως θελήσετε να οργανωθείτε καλύτερα και να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες στον εργασιακό σας χώρο. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξει μία τυχερή γνωριμία ή επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό που θα βοηθήσουν στα επεκτατικά σας σχέδια.

🍁Δίδυμος

Η σημερινή ημέρα για εσάς επηρεάζει την ερωτική σας διάθεση. Ίσως στρέψετε την προσοχή σας στα δημιουργικά σας σχέδια και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις ερωτικές σας σχέσεις. Από την άλλη θα μπορούσε να βρείτε κάποιες λύσεις για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή να βελτιώσετε τον εργασιακό σας χώρο.

🍁Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με θέματα του σπιτιού. Ίσως θελήσετε να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού σας ή να πρέπει να ασχοληθείτε με διάφορα οικογένεια θέματα. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξει μία νέα ερωτική γνωριμία ή επικοινωνία που θα σας ανανεώσει.

🍁Λέων

Αγαπημένοι μου η σημερινή ημέρα σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοντινά σας πρόσωπα. Τονίζει την επικοινωνία και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με φίλους. Από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν μία βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον που θα βοηθήσει στην επίλυση κάποιου εργασιακού θέματος.

🍁Παρθένος

Για εσάς είναι μία ημέρα που θα στρέψει την προσοχή σας σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ίσως θελήσετε να βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με την οικονομική σας διαχείριση. Μέσα στην μέρα ίσως νιώσετε πιο χαλαρά και πιο αισιόδοξη διάθεση αφού πιθανόν να προκύψουν ευχάριστες γνωριμίες ή επικοινωνίες.

🍁Ζυγός

Για εσάς αγαπημένοι μου Ζυγοί η ημέρα εστιάζει την προσοχή σας σε προσωπικούς σας στόχους και θα θελήσετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες, στην εμφάνιση σας και στα προσωπικά σας σχέδια. Δίνει ευχάριστη διάθεση και τονίζει την αυτοπεποίθηση σας. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξει μία ευκαιρία ή μία βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα επιλύσει ένα οικονομικό ζήτημα.

🍁Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα ίσως σας βρει λίγο απομονωμένους. Πιθανόν να κινείστε λίγο πιο παρασκηνιακά ή να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια παρελθοντικά ζητήματα ή ψυχολογικά μπλοκάρισμα για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας.Από την άλλη υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή νέες συνεργασίες που θα βοηθήσουν στους προσωπικούς σας στόχους.

🍁Τοξότης

Αγαπημένοι μου η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σας σε κοινωνικά θέματα. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με τις φιλικές σας σχέσεις και περάσετε ουσιαστικό χρόνο με τους φίλους σας. Θα μπορούσε από την άλλη να υπάρξει ένα παρασκήνιο που θα βοηθήσει σε κάποιο οικονομικό ζήτημα ή να βελτιώσετε την διάθεση και να τονίσει την αυτοπεποίθηση σας.

🍁Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα για εσάς σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την κοινωνική σας εικόνα. Ίσως υπάρξουν ευχάριστες επικοινωνίες στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Από την άλλη θα μπορούσε να προκύψει μια νέα συμφωνία ή συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς ή να έχετε μία αναγνώριση μέσα από ομάδες.

🍁Υδροχόος

Αυτή η μέρα αγαπημένοι μου Υδροχόοι ίσως στρέψει το ενδιαφέρον σας σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα ή να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εξωτερικού και σπουδών. Θα μπορούσε να υπάρξουν ευχάριστες επικοινωνίες με άτομα από το εξωτερικό ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν μία επαγγελματική ευκαιρία που θα επιλύσει ένα σημαντικό εργασιακό θέμα.

🍁Ιχθύς

Για εσάς αγαπημένοι μου Ιχθύες η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στην βελτίωση της ψυχολογίας σας. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε επίσης με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά χρήματα τρίτων ενώ από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες νέες επαφές και γνωριμίες από το εξωτερικό που θα βοηθήσουν στην προσωπική σας αναγνώριση ή την ένταξη σας σε μία νέα ομάδα ανθρώπων.


Για ραντεβού :

0035799944307

Facebook: Natasa Ioannou


6 views0 comments
bottom of page