top of page

Ηλιακή έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού 14 Οκτωβρίου 2023

🍁Βρισκόμαστε μπροστά σε μία περίοδο με έντονα γεγονότα. Στις 14 Οκτωβρίου 23 έχουμε την έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού στην 21°,07'. Μία έκλειψη που έχει διάρκεια περίπου 6 Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους από 17°-27° μοίρες.

🍁Γίνεται στην κλείδα του Κρόνου οπότε περιμένουμε έντονα γεγονότα που θα έχουν σχέση με το νόμο, το περιορισμένο, την σκληρή δουλειά και την ευθύνη. Ενεργοποιείται γενικότερα τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι προσωπικές σχέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και η συμμετοχή του Πλούτωνα με τα 2 φώτα θα μας φέρει αρκετά ξεκαθαρίσματα ή θα επιβάλει τις ριζικές αλλαγές στους τομείς αυτούς. Θα δούμε επίσης γεγονός που σχετίζονται με υπουργεία, αλλά και το χώρο της μόδας και της τέχνης. Είναι μία περίοδος που θα θελήσουμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Για να μπορέσουμε όμως να το καταφέρουμε αυτό θα περάσουμε μέσα από μια διαδικασία αλλαγής και μεταμόρφωσης. Η σύνοδος που κάνουν τα δύο φώτα με το νότιο δεσμό μας μιλά για παρελθοντικά ζητήματα που ίσως τώρα θα πρέπει να τα αναγνωρίσουμε και να τα διαχειριστούμε.

🍁Αυτή η εκλήψη γεννήθηκε το 1248 και θα ολοκληρώσει τον κύκλο της 6 Αυγούστου του 2510. Ο χάρτης της γέννησης έγινε στην 8° μοίρα του Καρκίνου. Στον χάρτη αυτόν βλέπουμε να συμμετέχουν σε ένα ταυ- τετράγωνο ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα, Κρόνο και Χείρωνα. Οι συμμετοχή αυτόν τον πλανητών σε αυτόν τον σχηματισμό δηλώνει μία περίοδο αλλαγών, βία, πίεση, περιορισμό και το τραύμα. Το ζώδιο του Καρκίνου έχει να κάνει με το σπίτι, τις ρίζες μας, την πατρίδα μας. Ο Ουρανός σε τετράγωνο με την Αφροδίτη δηλώνει χωρισμούς, επαναστατικές συμπεριφορές και ξαφνικά γεγονότα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς που θα ενεργοποιήσει η έκλειψη που γίνεται τώρα 14 Οκτωβρίου 23.Η έκλειψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους 6°-9° μοίρες.

🍁Η έκλειψη ηλίου που γίνεται τώρα 14 Οκτωβρίου 23 επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια από 17°-27° μοίρες. Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

🍁Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με τα δύο φώτα και τον Άρη δηλώνει βία, αλλαγή, χειραγώγηση, έλεγχο. Ο Χείρωνας σε αντίθεση με τον Ερμή και τα 2 φώτα μας μιλά για τραυματικές εμπειρίες ή μία κατάσταση ή σχέση που μας πληγώνει.

🍁Όλα αυτά θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας, να αναγνωρίσουμε ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα και να το δούμε με σοβαρότητα για να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε και να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μας κρατά κολλημένους στο παρελθόν ή σε τοξικές καταστάσεις.

🍁Αυτή η έκλειψη είναι ορατή στην περιοχή της Αμερικής, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε γεγονότα που θα ενεργοποιηθούν σε αυτές τις περιοχές.

🍁Παρατηρούμε επίσης την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη σε αντίθεση με τον Κρόνο που δηλώνει ότι τα μεταβλητά του πρώτου δεκαημέρου, Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες,θα πρέπει να διαχειριστούν κάποιες πιέσεις αυτή τη περίοδο που σχετίζονται είτε με τη σχέση τους, με τη δουλειά ή με το σπίτι τους.

🍁Ο Δίας χωρίς όψεις στο ζώδιο του Ταύρου ίσως επιφέρει έντονα γεγονότα με το περιβάλλον και την οικονομία που κάπου θα μας κάνει να νιώσουμε πιο ανασφαλείς. Από την άλλη τα ζώδια της γης Ταύρος Παρθένος και Αιγόκερος 12°-14° δεν επηρεάζεστε από αυτήν την έκλειψη και έχετε την δυνατότητα να πετύχετε σημαντικά πράγματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Όπως είπαμε είναι μία έκλειψη που ενεργοποιεί θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που θα φέρει αρκετά ξεκαθαρίσματα ή κάποιες αλλαγές για τους εκπροσώπους που επηρεάζονται.

🍁Δείτε αναλυτικά στο βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

🍁YouTube: Natasa Ioannou




2 views0 comments
bottom of page